Baby en kinderkamers

Bij ons kunt terecht voor een zeer groot assortiment babykamers. Alle merken zijn te bestellen en worden, in Noord Holland, gratis bij u thuisbezorgd.

Op de volgende foto's geven wij u een indruk van wat u bij ons in de winkel vindt:

 

  

 **LAAGSTE PRIJS GARANTIE !!**

Er is veel aan de hand, in babyland!

Wij zijn er van op de hoogte dat er veel winkels erg aan het stunten zijn met de prijzen van kinderkamers (en kinderwagens) Het is jammer dat juist zo'n leuke aankoop zo van de prijs moet afhangen. Wij verkopen alleen de beste kwaliteit en daar hoort dan ook een super goede service bij, deze service leveren wij in iedergeval gratis!! Maar goed u bent ook geen dief van u eigen portemonnee dus mocht u ergens een kamer naar u zin hebben gevonden dan geven wij u graag onze prijs d.m.v van een vrijblijvende offerte. Mail en/of bel gerust, maar langskomen voor een persoonlijk gesprekje blijft natuurlijk het leukst!

**Als u bij ons een kinderwagen of complete babykamer bestelt, krijgt u deze gratis thuisbezorgd tegen de laagste prijs!!!

 

Vraag dus vandaag nog een offerte aan voor de kinderwagen of complete babykamer van u keuze. Vermeld wel in de aanvraag waar, wanneer en bij wie u de laagste prijs heeft gevonden.

U gebruikt een verouderde browser, daardoor wordt onze website niet optimaal weergegeven. Waarom download u geen beter en gratis alternatief?
download een update voor IE. download betere browser. download een betere browser. download een betere browser
(c) 2008 www.babyenkleuterhuis.com
Valide CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional