Cadeau artikelen

Baby en kleuterhuis heeft een zeer groot assortiment cadeauartikelen. Ons assortiment babykleding is erg up-to-date en heeft ook een hoog roze-blauw gehalte! De merken welke wij voeren zijn; Petit Bateau, Imps & Elfs, Babyface, Gymp, Petit Elefant en Tommy Hilfiger. Kortom qua kleding genoeg keus.

Verder hebben wij ook veel kleine betaalbare gekke cadeautjes wat altijd leuk is om erbij te geven maar ook als kleiningheidje in plaats van een bloemetje!

Wij maken graag een leuke cadeaumand met cadeaus die u zelf uitzoekt, een te gek cadeau met uw eigen persoonlijke touch!!  

Verder hebben wij ook cadeaubonnen vanaf € 5,- heerlijk om te krijgen en makkelijk om te geven! Wilt u het toch een stukje persoonlijker, dan is er een mogelijk om bij ons een cadeaulijst in te vullen met uw favoriete cadeaus uit onze winkel, zodat wij aan uw kraamvisite een cadeau op maat kunnen verkopen!!

U gebruikt een verouderde browser, daardoor wordt onze website niet optimaal weergegeven. Waarom download u geen beter en gratis alternatief?
download een update voor IE. download betere browser. download een betere browser. download een betere browser
(c) 2008 www.babyenkleuterhuis.com
Valide CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional