Autostoelen

Natuurlijk verkopen wij deze ook. Het is belangrijk dat uw kindjes veilig wordt vervoerd in deze drukke wereld.

Wij hebben autostoelen van 0 t/m 12 maanden, de beste bescherming voor de allerkleinsten. Deze worden het beste vervoerd in de Cabrio-autostoel van Maxi-Cosi. Deze autostoel in snel te bevestigen en ook makkelijk de gebruiken op uw kinderwagen.

Van 9 tot ong. 36 maanden (9-13 kg) zitten de kindjes het beste in een autostoel van Maxi-cosi, Recaro of Britax Romer. Alle drie topmerken en verkrijgbaar bij baby en kleuterhuis!

Na een jaar of drie is een autostoel nog steeds verplicht, dus van 3,5 tot 12 jaar zitten ze ook het beste in een stoel van de vorige drie merken.

Alleen Recaro is hier een uitschieter. De recaro start is te gebruiken vanaf 9 maanden tot en met 12 jaar (!). De RECARO Start biedt kinderen in de ECE groep I-III (vanf 9 maanden tot circa 12 jaar of 9-36 kg) veiligheid en comfort als ware het een echte autostoel.

Als enige ter wereld biedt RECARO een kinderstoel met geïntegreerde luidsprekers aan. Niet zomaar een gimmick, maar een echte veiligheidsaccessoire. Aangetrokken door de muziek of het verhaal, zal het kind het hoofd tussen de hoofdsteunen houden om het te horen. Een prettige bijkomstigheid is dat het u niet afleidt. Geschikt voor walkman, CD speler of MP3 speler.

Kom voor een uitgebreide uitleg naar onze winkel.

U gebruikt een verouderde browser, daardoor wordt onze website niet optimaal weergegeven. Waarom download u geen beter en gratis alternatief?
download een update voor IE. download betere browser. download een betere browser. download een betere browser
(c) 2008 www.babyenkleuterhuis.com
Valide CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional